Tänään on vielä vaikka mitä tekemistä. Siivoilemista, pakkaamista, silittämistä ... Silti hauskemmalta kuulostaa koneella istuminen ja blogin päivitys. Eikö ole kummallista? Luulisi nyt, että siivoaminen ainakin olisi mahtavaa.

Suosittelenkin tänään Terminal cityn sijaan (jota ei tänään syystä tai toisesta tule, paikalla prinsessa Dianan muistokonsertti) Yle Extraa, josta 17-19.30 suoraa lähetystä Tuskasta ja 19.30-20.01 My Chemical Romance keikka Lontoosta. Vähemmän suoraa, mutta kuitenkin.

Harmittaa kyllä se, ettei Terminal citya tänään tule. Ovathan jaksot uusintoja, mutta niin ovat Doctor Who:n jaksot myös, ja se kyllä näytetään. Terminal cityhan on Kanadalainen draamasarja, joka kertoo perheestä, jonka äiti saa tietää sairastavansa rintasyöpää. Kaikki pyrkivät pääsemään surustaan eritavoin eroon. Perheen äiti Katie päätyy puolivahingossa vielä reality-tv:n juontajaksi, jolloin hänellä on vapaat kädet kertoa tv:ssä kaikki mitä hänellä on sanottavanaan. Ihana sarja. Katsokaa ja oppikaa.

Tästä taas ei pidä ottaa oppia.