Nauran tälle vielä joku päivä. Kirjoitan ihan liikaa näitä yhtenä päivänä, mutta kun ei nyt ole muutakaan tekemistä, c.s.i. miamissa on joku uusinta jonka olen jo nähnyt..

C.s.i. Miamista tuli mieleeni, että pitääkö joku oikeasti c.s.i. New Yorkia hyvänä sarjana? Kaikkea muuta. Tai voisi se olla katsottava, jos "päätutkijaa" esittäisi joku muu, kuin se Sauli Niinistöä muistuttava, näyttelijän taidoton hohhoijaa-mies. (Ei minulla mitään Sauli Niinistöä vastaan ole, kunhan mainitsin.) Kyllähän Horatio on Horatio ja Grissomkin vielä menee.

Tässä kun olen nyt pakonomaisesti selaillut näitä muotiblogeja, niin pakko sanoa pari sanaa, joita olen niissä käydessäni huomannut. 1) Yleensä tarjoillaan kuvia julkkiksista ja heidän vaatteistaan. Heitä kenties arvostellaan ja muuta hauskaa (ne oikeasti ovat ihan hauskoja juttuja..). Yhtä en vain ymmärrä. Miksi joka ikisellä on sivuillaan (olen katsonut ainoastaan viimeisimmät viestit) kuvia Rachel Bilsonista ja Nicole Richiestä? Eikö jonkinlainen vaihtelu ja erilaisuus olisi hyväksi? Vai tuleeko kaikkien muotiblogien olla samalla mallilla tehtyjä. En ole niin tarkasti niiden maailmaan vielä perehtynyt. 2) Kaikki muotiblogien pitäjät lukevat Gossip girl -kirjasarjaa. Itsekin sitä luen, mutta tässäkin asiassa, vaihtelu kiitos? 3) Näissä "seitsemän tunnustusta" jutuissa jo ainakin 4 muotiblogaajaa on tunnustanut lukevansa Harry Pottereita. Hyvä heille! Oikeasti. Rakastan niitä kirjoja ja J.K. Rowling on nero. Odottelen siis näiden muodin valistajien kanssa ensi kuussa tulevaa seitsemättä kirjaa. Olkaa ihmiset niin hyviä, että ette ala spoilailemaan turhia niin, että siitä koituu vain pahaa mieltä. Asian mukaiset spoilailumerkinnät, niin hyvä tulee.

Katsoin tuossa taas Ilman johtolankaa. Mielenkiintoinen jakso, en sarjaa katsokaan ellei kuulosta lupaavalta. Tänään kadoksissa oli korisjoukkueen tähti, kunnon adonis. hahaa. Ainakin melkein. Tämä sarja eroaa kovasti esimerkiksi c.s.i. -sarjoista niin, ettei tässä paneuduta tutkimuksiin, vaan ennemmin haastatteluihin ja muisteloihin. Se tekee juuri tästä sarjasta katsomisen arvoisen.

Sinkkuelämässä jakson nimi oli "Samanthalla gay-stereot sängyssään". Kuulostaa jo lähes Kaunareiden veroiselta jakson nimeltä. Samanthan homoystävät haluavat sänkyyn Samanthan kanssa, mutta kaikki ei käy niin kuin toivottua. Charlotten seksikumppani nukahtaa kesken sessioiden, joten neuvokas nainen ilmoittaa koko ystäväporukkansa tantra-kurssille, joka lopulta osoittautuu... erikoiseksi.  Carrie alkaa deittailla kuivilla olevaa entistä alkoholistia, ja kuinkas sitten käykään.

Gossip girliä kun hehkuttelen nyt joka blogissa (seuraavalla kerralla se on jo Shakespeare), niin mainittakoon vielä samaiseen kirjasarjaan perustuva tv-sarja, joka saapuu Amerikan televisioihin syksyllä. Sarjan luojiin luettakoon Josh Schwartz ja Stephanie Savage. Josh Schwarzhan on juuri viime viikolla maikkarillakin päätösjaksonsa nähneen O.C.:n luoja.

O.c.:stä tulikin mieleeni, että siitä tämä minun herännyt blogi-innostus lähtikin. Jakson lopulla Summer ja [yäks]Taylor puhuivat, kuinka voivat seurata toistensa elämää blogeista. No toisaalta heidän elämänsä voikin kuulostaa kiinnostavammalta, kun toinen on maailman pelastaja ja toinen asuu Ranskassa. Mutta minkäs teet. Vielä minäkin muutan Lontooseen.