Olipas sitten aivan vallan mahtava My Chemical Romancen keikkataltiointi yle extralla. Sitä kun ohjelman tiedoissa lukee My Chemical Romance, niin sitä odottaa kuulevansa juuri sitä puoli tuntia, mutta ei. Soittivat Welcome to the Black Paraden ja Helenan ja sitten lavalle asteli Streets. Jippii. Kaikenlisäksi Helenan kappaletiedoissa luki, että kyseinen kappale löytyy Black Parade albumilta. Jos kuitenkin haluat tuon kappaleen löytää, suosittelen aiempaa cd:tä Three Cheers for Sweet Revenge.

Live Tuskassa "mielenkiintoisimpia" kohtia olivat ne, joissa näytettiin sitä festarikansaa. Mutta tätä ohjelmasta löytyi noin yksi kymmenesosa. Muuten oli haastatteluja ja musiikkivideoita. Meni sitten kanavasurffailuksi sekin.

Prinsessa Dianan muistokonsertti osoittautui onneksi yllättävän hyväksi. Prinssit Harry ja William olivat saaneet melkoisen laajan skaalan erilaisia esiintyjiä paikalle. Hyvä niin. Lily Allen oli niistä muutamista joita näin oma suosikkini. Eipä tullut ainakaan playbackina, vaikka parempiakin Lilyn live suorituksia olen nähnyt. Hänen keikalleen haluaisin kyllä kovasti päästä.

Kaunottaren ja nörtin toisenkauden (?) viimeinen jakso esitettiin maikkarilla tänään. Minun harmikseni Cher ja Justin voittivat. Inhokkipari. Ei sillä, hävettää myöntää itse, että katson tuotakin ohjelmaa. hahaa. En kyllä useita realityja katsele. Ainakaan en myönnä.
Mutta mikä se kysymys Cherille oli "Kenet olisit halunnut pariksesi, jos et olisi voinut ottaa Justinia?" (Tai jotain sinne päin.) Maailman typerin kysymys! Tietysti Justin tiesi mitä Cher tulee vastaamaan, eihän hän sentän niin monen kanssa siellä harrastanut läheisempää tuttavuutta.

Sitten tuli joku ihme teinielokuva subilta. Siinä oli ehkä jotain hyvääkin, mutta niin paljon huonoa. 1) Ne piirrettyjutut olivat ihan turhia, ja typeriä, vaikka loppuun istuivatkin jollakin tapaa. 2) Näyttelijät. Mistä heidät oli hankittu? Ovatko he tosiaan saaneet agentit itselleen? Ei sillä, pari ihan kohtalaistakin suoritusta näkyi. 3) Kaikki miehet elokuvassa. Elokuvan sanoma tosiaankin oli: "Miehet ovat juntteja, jotka eivät milloinkaan pärjäisi ilman naisia." Jopas. 4) Koko loppuratkaisu oli typerin ja niin ennalta-arvattava. 5) Oikeastaan, tarkemmin ajateltuna, koko elokuva vain oli niin typerä.

Mutta tässä nyt saattaa olla viimeinen kirjoitukseni ennen huomista Helsinkiin lähtöä. Tai vielä luultavammin kirjoitan vielä aamulla jotain.