Olen kyllä ihan nerokas, kun älysin viimein rekisteröityä blogilistalle. Omaa blogiani en kyllä sinne ilmoita, mutta näin suosikit pysyvät paremmin muistissa, kun vain painaa nappia ja *tsä-dääm* ne ovat suosikeissa. Mainiota.

Haluaisin jonkun muun layoutin blogilleni. Jonkun kivan, jossa olisi kuva tuolla ylhäällä, mutta jossa tekstien paikka olisi samankokoinen kuin tässä ulkoasussa. Mustavalkea olisi mukava. (Ei sillä, muitakin vaihtoehtoja on, kunhan ei mitään räikeää.) Mutta en hallitse tuota koodausta, joten jätän sen väliin. Yritin löytää netistäkin valmiita, sillä jotkut tekevät niitä vain muiden iloksi. Kiitos ihanat ihmiset! Vaikka en itselleni sellaista saanutkaan, niin sitli on hyvä, että ihmiset jotka hallitsevat blendaamisen jalontaidon voivat jakaa sitä muillekin. ("Yrität vaan saada jonkun tekemään sinulle juuri sellaisen.. Esität jotain marttyyria." No miten vaan.)

Ei ollut eilinen noiden tekstien mukaan mikään erityisen hyvä päivä. Kaikesta löytyy jotain valittamista. Mutta niin joskus käy. Ei sille kai voi mitään. Pitää yrittää purkautua.

En katsonut eilen Hollyoaksia. Siitä se koko päivän kestänyt vitutus varmaan johtui. hahaa. No ei aivan, mutta melkein. En siis tiedä mitä eilen tapahtui, luultavasti surtiin Beccaa ja kaikilla oli ikävää. Ei siinä toivottavasti Gragia ja John Paulia ollut.

Suosikki leffalainaukseni on tällä hetkellä: "Love means never having to say you're sorry." Elokuvasta Love Story. Olen tuota miettinytkin ja enempää en voisi samaamieltä ollakaan.

Onnea tänään Lena Horne (90) ja kaikki Päiviöt.