Yritin äsken tulla vuodatukseen. Kirjoitin sitten automaattisesti tuohon osoite kenttään valitus.net. No, vuodatus ja valitus, aika paljon samoja kirjaimia löytyy ja luultavasti valitukseksi tämä minulla tulee menemäänkin.

Aloitan nämä blogit aina niin innokkaasti. Sitten se into kestää hetken, ja laantuu. Toivottavasti nyt ei niin pääsisi käymään, olisi edes jotain pysyvää jota olisi hauska tehdä. Kuten viime kesänä, tein koko kesäloman päiväkirjaa. Kirjoitin sitä aivan jokaisena päivänä ja ihanahan sitä on pimeinä talvi-iltoina lukea ja nauraa jo unohtuneille asioille. Mutta ei tuollainen joka päiväinen kirjoittaminen ole minun hommaani, pakkopullaa siitäkin tuli. Loppuajasta jo ajattelin, että onko pakko. Mutta onneksi kirjoitin, jälkeen päin jäi hyviä muistoja edes siitä, jos muuten viime kesä menikin vähän vähemmän hyvin.
Mitä sitten olen tällä blogillani ajatellut tehdä? Ensiksikin blogittaa niistä normaaleista, ajatuksistani ja elämästäni. Eli kaikkea sitä vähemmän kiinnostavaa. Myös tarkoituksena on kirjoittaa kirjoista joita olen lukenut ja elokuvista joita olen katsonut. Saa sitten nähdä saanko muuta aikaan.
 

Tänään on tullut nettiä kulutettua silmät ristissä. Mitä ihmettä olen tehnyt? Kierrellyt blogeja, kotisivuja ja metsästänyt ihania uusia avatareja. Rakastan kaikkia nättejä blendejä, koneelle keräilenkin valmiiksi avatareja ja muita myöhempää käyttöä varten. Suurimpaan osaan muistan laittaa tekijän, muiden kohdalla yritän sitten epätoivoisesti metsästää teoksen tehnyttä.

Televisiokin on houkutellut näin torstaina erityisen kovasti. Päivällä katselin Hollyoaksin, johon jäin nyt keväällä koukkuun armottomasti. Kiitos mtv3 kun näyttävät nyt jaksot myös iltapäivisin! Tämän päiväinen oli tylsähköä kahden tilanteen jankkaamista: Justin ja Jake hakkaavat toisiaan kunnes Calvin saapuu paikalle ja pelastaa maailman. Tietenkään sitä ei kestä pitkään, tietysti Jake haluaa jälleen tappaa Justinin joka "tappoi" tämän vaimon ensin heilasteltuaan tämän kanssa ja sen jälkeen lähettämällä valheellisesti vankilaan. Onneksi Calvin on paikalla ja tekeekin kaikkensa estääkseen tapahtuvaa, mutta mikään ei tunnu toimivan. Käyttöön otetaan "Entäs poikasi Charlie?" -kortti, ja ihmettelin vain, miten hän ei sitä aikaisemmin tehnyt. Aikaa tietysti saatiin näin kulutettua. Toisaalla Tony ja Mandy muistelevat vanhoja ja puhuvat tulevasta. Ainakin kaksi kertaa Mandy suuttuu ja on jo lähdössä talosta, kun Tony juoksee kiltisti perään ja sitten halataan ja sovitaan. Ja lopuksi tietysti toivotetaan toiselle kaikkea hyvää: Tony toivottaa Mandylle onnea uuden miehensä ja tulevan lapsensa kanssa. Mandy ehkä toivoi Tonylle hyvää jatkoa ex-vanki Jacquin kanssa. Ja Jaqcui on tietenkin mustasukkainen Mandylle. 

Myöskin Teoria miehistä tuli tänään. Siitä olen jo missannut pari jaksoa. Tänään Marin sai kirjoituksensa julkaistuksi jossain lehdessä (olisiko ollut joku The New Yorker tai jotain vastaavaa) ja jutussa ei tietenkään muusta puhuttukaan kuin Jackista. Ja Jack ei tykkää. Elmoon saapuu Marinin agentti ja laiva lastillinen sinkkuja. (Kyllä Elmossa meno paranee, kun Marin saapuu paikalle.) Sinkut haluavat tietysti heti löytää Jackin, mutta Jack ei tykkäkään näteistä sinkkunaisista vaan lähtee tekemään miehekkäitä töitä. (Tosiasiassa Jack ei luultavasti vain pidä siitä, että nyt koko lehden lukijakunta tietää hänen elämästään.) Elmoon saapuu myös Jewel (laulaja) jonka auto on (yllätys-yllätys) sammunut jonnekin lähitienoolle ja nyt voikin pitää pika keikan Elmossa ja hengailla vanhan tutun Teresan (joka myöskin on entinen, ehkä myös tuleva, laulaja) kanssa ja muistella menneitä. Toisaalla Patrik hengaa uuden äitipuolensa Mamimain kanssa, ja oma äiti ei tykkää. voi itku. Jakson lopuksi näyttää siltä, ettei Marinin ja Jackin ystävyys enää koskaan tule olemaan entisensä. Mietin vain, Teoria miehistä sarjassa ei voida oikein käyttää niitä perus saippua-ongelmia, ainakaan jokaista niistä, sillä lähestulkoon koko Elmo on täynnä lähes täydellisiä ihmisiä, mitäs muuta he voisivatkaan olla kun asuvat kuitenkin Alaskassa.

Myöskin iltaan kuului FBI-rikostutkijat kummallisella jaksolla, jossa kerrottiin kuinka media voi saada lukijoitaan ihannoimaan murhaajia. Murhaaja murhasi syyttömäksi todettuja, sillä ajatteli heidän ehdottomasti olevan syyllisiä. Ja koko New York oli murhaajan puolella. Mitä ihmettä? Voiko murhaajan puolelle koskaan asettua?
Jakson lopussa soi "Hallelujah"-kappale joka ainakin minulle on nykyisin "se" O.C. -kappale. Ja ehkä vähän Shrek.

Sinkkuelämässä oli perus Sinkkuelämää jakso, jossa kuitenkin oli tänään ihana perhe, joiden lasten nimet olivat J.D. Salingerin kirjasta "Franny and Zooey". Pisteet Sinkuille!

Jotain maailman mullistavaa sanottavaa oli vielä Sinkkuelämästä, mutta ei voi kaikkea muistaa. Ja enää jonkin aikaa, niin alkaa Johnny Deppin Viiltäjä. Johnny vaan on mahtava ja vaikka leffa on jo nähty, niin aina sen voi uudelleen vilkaista.

Hyviä öitä!